Entiset kasvatuskissat / Ex-breeders

Wanda teki pentueen Celestial's kissalaan, josta kasvatukseen jäi Celestial's Bad Romance. Innolla odotan näkeväni Wandan lapsenlapsia tulevaisuudessa.

GIC Celestial's Desire Me (RAG a 03)
Syntynyt / Date of birth: 4.8.2013

Desire on tehnyt kahdeksan pentuetta BlackRain's kissalaan ja yhden pentueen Celestial's kissalaan. Desire on ollut aina paras emo. Synnytykset ja pentujen hoito on sujuneet ongelmitta. Nyt Desire nauttii ansaituista eläkepäivistään kastraattina! Desiren jälkikasvua on kasvatuksessa ja innolla odotan millaisia jälkeläisiä ne tekevät tulevaisuudessa.

BlackRain's Trial By Magic JW (RAG g 03)
Syntynyt / Date of birth: 13.1.2020
Lissu on BlackRain's Aa-pentueen emo. Lissu on nyt kastraatti, mutta Lissun veli BlackRain's That Old Black Magic tulee tulevaisuudessa olemaan muutaman BlackRain's pentueen isä.

Photo by Solveig Nordström

BlackRain's Road To Nowhere (RAG a 04)
Syntynyt / Date of birth: 28.05.2019
Helmi on BlackRain's Bb-pentueen emo, tähän pentueeseen syntyi yksi suloinen tyttö BlackRain's Bite Me. Kiitos Susannalle Helmin hyvästä hoidosta ja sijoituskotina olemisesta!

Helmi is mother to BlackRain's Bb-litter. One sweet girl was born to this litter. Thank you Susanna for taking such a good care of her!

IC NO*Noble Origins' Prince Carl Philip (RAG n 04)
Syntynyt / Date of birth: 02.04.2015
Milolla on pentueita sekä Celestial's kissalassa että BlackRain's kissalassa. Tämä komea uros on saanut paljon hienoja jälkeläisiä, jotka jatkavat isänsä linjaa. Kiitos Einille Milon hyvästä hoidosta ja sijoituskotina olemisesta!

Milo has litters in Celestial's cattery and in BlackRain's cattery. This handsome male has had many gorgeous offspring who will now continue his lines. Thank you Eini for being the best foster home for him!

SHOWS: 6 X BEST IN SHOW, 14 X NOM, 10 X BIV

CH Celestial's Punkero Patti (RAG n 03)
Syntynyt / Date of birth: 06.09.2017
Peppi on BlackRain's W-pentueen emo, josta äitinsä linjoja jäi jatkamaan BlackRain's Witch Way Now (RAG n 04).

Peppi had one litter, BlackRain's W-litter. BlackRain's Witch Way Now (RAG n 04) will continue to her mother's lines.

SHOWS: 1 X BEST IN SHOW, 1 X NOM, 1 X BIV

BlackRain's Poisonous Angel (RAG a)
Syntynyt / Date of birth: 05.09.2018
Fiona on BlackRain's V-pentueen emo. Pentueesta kasvatukseen jäi BlackRain's Venomous Angel (RAG g 04). Kiitos Tuulalle ja perheelle Fionan sijoituskotina olemisesta ja pentujen hyvästä hoidosta!

Fiona is the mother of BlackRain's V-litter. BlackRain's Venomous Angel will continue her lines. Thank you Tuula and the family for taking such a good care of her and the kittens!

BlackRain's One Desire (RAG a 04)
Syntynyt/Date of birth: 14.08.2018
Tämä tyttö teki BlackRain's-kissalaan yhden pentueen. Kiitos Maritalle pentujen hyvästä hoidosta ja sijoituskotina olemisesta!

She is mother of BlackRain's U-litter. Thank you Marita for taking such a good care of her and the kittens!

BlackRain's Million Dollar Diva (RAG f 03)
Syntynyt/Date of birth: 13.4.2018
Diiva asuu sijoituskodissa Katjan luona ja teki BlackRain's kissalaan yhden pentueen Brexitin kanssa. Pentueesta BlackRain's Scandalous jatkaa niin Diivan ja Brexitin linjoja.

Diiva lives in a foster home with Katja and her family in Vihtijärvi. She made one litter with Brexit. BlackRain's Scandalous will continue her parent's lines.

S*Gunbertus Brexit (RAG e)
Syntynyt/Date of birth. 3.8.2017
Brexit on BlackRain's S-pentueen isä. Pentueessa pentuja on 4 ja näistä BlackRain's Scandalous jää kasvatukseen jatkamaan isänsä linjoja.

Brexit is father of BlackRain's S-litter. There's 4 beautiful kittens in his litter. BlackRain's Scandalous stays for breeding and continues Brexit's lines.

SHOWS: 2 X NOM

BlackRain's Kid Made By Prince (RAG n 04)
Syntynyt/Date of birth: 16.9.2017
Matti joka on Hertan (BlackRain's Followed By An Angel) täysveli on antanut kasvatukseen hienoja jälkeläisiä ja nyt Matti saa nautti kastraatin elämästä! Matilla on pentueita DollyCats kissalassa ja meillä BlackRain's kissalassa.

Matti is full brother to Hertta (BlackRain's Followed By An Angel). He has given beautiful kittens and now he'll get to enjoy neuter life! He has kittens in DollyCats cattery and in BlackRain's cattery.

NO*Noble Origin's Lil'missPerfect (RAG a 04)
Syntynyt/Date of birth: 10.8.2016
Lilli antoi kissalaani kaksi ihanaa pentuetta ja Lillillä oli myös aivan vastustamaton luonne!

She gave me two beautiful litters and she had an amazing personality!

NW BlackRain's Followed By An Angel, JW (RAG g 04)
Syntynyt/Date of birth: 6.5.2016
Hertta on tehnyt meille kaksi ihanaa pentuetta ja nyt Hertta nauttii kastraatin elämästään täällä meillä! Herttaa tullaan näkemään näyttelyissä kastraattina.

Hertta has give us two beautiful litters! Now she enjoys her neuter life with us! And will be seen in shows as a neuter.

Shows: 7 X BEST IN SHOW, 11 X NOM.

BlackRain's Acting Like A Diva (RAG g 03)
Syntynyt/Date of birth: 9.3.2014
Adele jäi ensimmäisestä pentueestani kasvatukseen ja teki kissalaani neljä ihanaa BlackRain's pentuetta <3 Nyt Adele saa nauttia rennosta kastraattinaaraan elämästä, jonka se on ansainnut :)

Adele is from my first litter and stayed for breeding. She gave me beautiful kittens! Now she enjoys her neuter days in a pet home.

Shows: 1 X NOM

IC BlackRain's Bossy One (RAG a 03)
Syntynyt/Date of birth: 25.3.2015
Möly jäi B-pentueesta jatkamaan äitinsä ja isänsä linjaa, valitettavasti Möly ei koskaan saanut yhtään pentuetta :( Möly pääsi ihanaan perheeseen viettämään eläkepäiviä, jossa se saa paljon tarvitsemaansa huomiota <3

Unfortunately this lovely lady lost the only litter she had. Möly is such a lovely princess and now she lives as a pet.

Shows: 3 X BEST IN SHOW, 4 X NOM, 2 X BIV

PR, GIC Diadem's Vuzzy (RAG a 03)
Vuzzy on ollut ensimmäinen siitosurokseni ja Vuzzy tuli meille aikoinaan Norjasta. Vuzzy on B-, D- ja E-pentueideni isä. Vuzzylla on myös pentue Dollyfella kissalassa ja Gayaneh kissalassa.

Vuzzy came from Norway, my first stud. He is father to three of BlackRain's litters. He also has one litter in Dollyfella cattery and Gayaneh cattery.

Shows: 5 X BEST IN SHOW, 17 X NOM, 10 X BIV

BlackRain's Accept Me As I Am (RAG g 04)
Syntynyt/Date of birth: 9.3.2014.
Olivia on kaunis kilpparityttö ensimmäisestä pentueestani. Olivialla on yksi pentue, mutta kaikki pennut kuolivat. Olivia viettää nykyään leppoisia kastraatin päiviä tätini ja hänen perheensä luona ♥

Olivia is from my first litter. She has one litter but unfortunately we lost all the kittens. She lives with my aunt and her family!


Shows: 1 X BEST IN SHOW, 4 X NOM

CH Celestial's Wild Child (RAG a 04)
Syntynyt/Date of birth: 4.11.2013.
Kiara oli ensimmäinen tyttö ragdollini ja kauan haaveilemani sininen mitted. Kiara on ensimmäisen BlackRain's-pentueen emo ja myös BlackRain's B-pentue on Kiaran. Kiara viettää nykyään prinsessana eläkepäiviä ihanassa perheessä Loimaalla. ♥ Kiara on jo isoisoisoäiti!

Kiara was my first female ragdoll and such a lovely queen. She is a mother to my first litter and also to my second litter! Now she lives in a lovely pet home and is already greatgreatgrandmother!

Shows: 1 X BEST IN SHOW, 3 X NOM, 2 X BIV